Contoh pidato tentang kesehatan dalam bahasa Turki

Contoh pidato tentang kesehatan dalam bahasa Turki


Sayın Bay / Bayan Öğretmen
Sevgili idari personel
SMAN 4 Bogor tüm çocuklarımın gurur kimin babası tüm öğrenciler

Her şeyden önce bize hala hiçbir kusurları olmaksızın keadaah sağlıklı bu odada aşılabileceğini O'nun lütfuyla Yüce Allah'ın varlığı için tüm minnettarlığımızı dua edelim.

bu hayırlı vesilesiyle anne, çünkü biz de çok faaliyetlerimizi gerçekleştirebilirsiniz sağlıklı bir vücut ile vücudumuzun sağlığını korumak için hepsini davet izin verin.

Ancak çoğumuz, bazen sağlık kendisinin önemini unutma. Bizim faaliyet çok sağlam ve kendi tembellik, çünkü iyi, sık sık bize her zaman vücudumuzun sağlığını korumak için unutmak yapar.

Sonuç olarak hasta olmak ve faaliyetlerimiz bozulacak ve biz acı acı olarak, bazen sayıca az olmayan sağlık giderleri için para harcayacak.

biz bakmak istiyorsanız ve sağlıklı bir yaşam pahalı bir madde değildir. egzersiz için vb koşu, jimnastik gibi çok para ve süslü bir yer gerektirmez. Ancak, bu faaliyetler çevremizdeki ortamda oluşturulabilir.

Ayrıca, diyet de sağlık için çok yararlı olduğunu tutun. besin bir sürü içeren gıdalar tüketerek, o zaman vücudumuzun sağlığını koruyabilirsiniz.

Benim çocuklarım gurur baba vardır
Biz yine bize maksimum hareket edebilmek için sağlık temel bir sermaye olduğu varsayımına teyit eğer çok uygun görünüyordu. Bunun için, bize kendimizden, bizim ailelerin ve vücudumuzun sağlığını korumak için çevremizdeki insanlardan başlayalım.

biz hala prima faaliyetlerini yapabilirsiniz sağlıklı tutmak için yapmanız deneyebileceğiniz iki şey vardır, biz maksimum öğrenebilirsiniz.

İlk olarak, alkol ve uyuşturucu tüketen kaçının. bu sizin için bir tabu yapın. o bağımlısı olacak çünkü hiç denemedim. Sigara dumanı inhale toksinleri bitirin. Daha bol su içmek için.

İkincisi, bir sporda aktif deneyin. Böyle dövüş sanatları, jimnastik veya futbol AEROBI olarak. Bu alanda başarıların yanı sıra aynı zamanda tabii ki sağlıklı olacaktır.

Ümit Bu açıklama bize her için yararlıdır. daha az hoş bir konuşma varsa Nihayet, anne üzgünüm menghaturkan.

Bu yüzden ve teşekkür

http://bodoalweoh.blogspot.co.id/
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Posting Komentar